Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Conferinţele Organizaţiilor de Femei ale Partidului Liberal la Criuleni, Călăraşi şi Floreşti

|versiune pentru tipar||
PL / 15 martie 2012
Partidul Liberal

Conferinţa Organizaţiei de Femei a Partidului Liberal din raionul Criuleni a avut loc pe data de 9 martie, anul curent, în incinta Taberei de odihnă din Slobozia-Duşca. La Conferinţă au participat circa 80 de reprezentanţi din 38 de localităţi, inclusiv reprezentanţi ai administraţiei publice locale: Galina Saşcov, vicepreşedintele Organizaţiei Teritoriale Criuleni, Ion Nistreanu, primarul satului Bălăbăneşti, Gheorghe Ojog, primarul localităţii Corjova, consilierii raionali Mihail Efros şi Oleg Ogor.

Participanţii la conferinţă au aprobat Planul de activităţi pentru anul 2012, strategia de consolidare a structurilor de partid în fiecare localitate din raionul Criuleni, iar la final au asistat la un program artistic cu ocazia Sărbătorilor de primăvară.

Corina Fusu, Preşedinta Organizaţiei de Femei a PL, prezentă la eveniment, a adus mulţumiri organizatorilor, dar şi fiecărui participant în parte pentru efortul depus nu doar în campaniile electorale, dar şi în activitatea cotidiană în vederea promovării şi consolidării Partidului Liberal. “OFPL are scopul de a deveni o forţă redutabilă în cadrul PL, care poate exprima şi aduce în vizorul public problemele femeilor prin politici şi iniţiative”, a precizat Corina Fusu.

Elena Prus, vicepreşedinta OFPL, a reiterat importanţa afirmării femeilor în viaţa politică şi socială, iar Eugenia Iurco, preşedinta sect. Centru, Chişinău a OFPL, a apreciat importanţa modelelor pozitive, demne de urmat, a femeilor liberale care s-au afirmat în societatea noastră — Corina Fusu, Elena Prus, Ana Guţu, Tatiana Potâng etc.


A fost constituită Organizaţia Femeilor Liberale, filiala Floreşti. Evenimentul de constituire s-a desfăşurat la 4 martie, curent, în incinta Casei de Creaţie, or. Floreşti. La conferinţă au participat 142 de delegaţi din localităţile raionului Floreşti.

Participanţii la conferinţă au desemnat conducerea Organizaţiei Femeilor Liberale din raionul Floreşti. Iraida Gulii a fost aleasă preşedintă, iar Aurelia Catruc, Ina Moroşan şi Ana Zaporojan în calitate de vicepreşedinte. De asemenea a fost ales Biroul Permanent al OFL Călăraşi şi secretara coordonatoare, în persoana Liliei Bogdanovici.

La eveniment a participat conducerea Organizaţiei de Femei a Partidului Liberal Corina Fusu, Zoia Jalbă şi Corina Boaghi.


Participanţii la Conferinţa OFL, filiala Călăraşi, desfăşurată în incinta Bibliotecii raionale din or. Călăraşi, la 4 martie curent, a desemnat componenţa Biroului Permanent, a ales vicepreşedinţii şi secretara coordonatoare a OFL, filiala Călăraşi. La eveniment au participat 59 de membre OFL din 16 localităţi din raionul Călăraşi.

Zinaida Tulbu a fost aleasă preşedintă în 2009 pentru un mandat de 4 ani. În calitate de vicepreşedinte au fost desemnate doamnele Natalia Său, Liuba Jardan, Elena Otgon şi Tatiana Morari. Biroul Permanent desemnat este reprezentat de 9 persoane, iar în calitate de secretară coordonatoare a fost aleasă Aurelia Ciobanu.

La Conferinţă a participat preşedinta OFL, deputata Corina Fusu, vicepreşedinta OFL Zoia Jalbă, secretara generală a OFL Cristina Boaghi, precum şi Gheorghe Şalaru, preşedinte PL filiala Călăraşi, ministrul Mediului, preşedintele TL filiala Călăraşi, Ion Chitoroagă.

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Concurs de frumuseţe la Ialoveni, organizat de Tineretul Liberal 30 de tinerii liberali din raioane au participat la un seminar privind managemntul Organizaţiei de Tineret