Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

30 de tinerii liberali din raioane au participat la un seminar privind managemntul Organizaţiei de Tineret

|versiune pentru tipar||
PL / 19 martie 2012
Partidul Liberal

30 de tineri liberali din raioanele Republicii Moldova au participat la 17–18 martie 2012, la seminarul “Leadership Democratic şi Managementul Organizaţiei de Tineret — Promovarea Tinerilor”. Seminarul s-a desfăşurat în mun. Chişinău şi a fost organizat cu suportul partidului liberal VVD din Olanda.

Trainerii seminarului au fost Ivo ten Hagen şi Nanda Kelly care au împărtăşit într-un mod interactiv din cunoştinţele şi experienţa lor privitor la liberalism, tehnicile de comunicare, stabilirea unui plan personal ş.a.

Participanţii la seminar au avut posibilitatea de a discuta cu preşedintele Tineretului Liberal (TL), ministrul Tineretului şi Sportului, Ion Cebanu, precum şi cu vicepreşedintele Partidului Liberal, primarul mun. Chişinău, Dorin Chirtoacă. Tinerii au solicitat ca să fie menţinută o strânsă legătură între tinerii din raioane pentru ca aceştia să facă schimb de experienţe şi să organizeze activităţi comune.

Ion Cebanu a vorbit despre faptul că PL a avut rezultate bune doar în raioanele în care există organizaţii de tineret, de accea e foarte importantă dezvoltarea şi să consolidarea organizaţiilor de tineret pentru a ne dubla rezultatele. Referitor la promovarea tinerilor, Dorin Chirtoacă a menţionat că ideea de bază pe care se formează relaţia dintre membru şi partid nu trebuie să fie aceea de a fi promovat într-o funcţie anumită. Membrii care aderă şi se implică în partid trebuie să o facă dezinteresat, iar dacă corespund cerinţelor unor anumite funcţii, aceştia urmează a fi promovaţi.

Partidul liberal VVD din Olanda a contribuit la organizarea mai multor evenimente în colaborare cu TL şi intenţionează să continuie cu proiecte de acest fel. Responsabilă de menţinerea relaţiilor cu partidele şi organizaţiile internaţionale partenere este ofiţerul internaţional al TL Ludmila Lupu.

Departamentul Comunicare al Tineretului Liberal
Sursa: www.pl.md

Conferinţele Organizaţiilor de Femei ale Partidului Liberal la Criuleni, Călăraşi şi Floreşti Tineretul Liberal organizează o serie de acţiuni pentru a marca Ziua Unirii Basarabiei cu România