Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Daruri de la Tineretul Liberal pentru cei mai trişti ca noi

|versiune pentru tipar||
PL / 5 martie 2012
Partidul Liberal

Tineretul Liberal din sectorul Centru a desfăşurat ieri o acţiune de caritate în satul Fârlădeni din raionul Căuşeni.

4 familii social-vulnerabile din această localitate au beneficiat de cadouri din partea tinerilor liberali. Este vorba de familii numeroase, cu părinţi şomeri, care educă între 4 şi 6 copii: familiile Burca (5 copii), Rotari (5 copii), Gîlca (4 copii), Criviţchi (6 copii). Părinţii au primit în dar din partea tinerilor colete cu produse alimentare, iar copiii — rechizite şcolare, manuale, jucării, hăinuţe.

Pentru ca această acţiune de caritate să devină un moment memorabil în viaţa acestor familii, ei au fost invitaţi la şcoala din localitate unde a fost organizat un eveniment special pentru ei, cu dulciuri pentru toţi. Fiind îndrumaţi de doamna Maria Guţu, profesoară de limba şi literatura română, copiii au mulţumit tinerilor liberali prin intermediul versurilor. Mulţumirea se citea şi pe chipul părinţilor, care cu greu şi-au reţinut lacrimile.

“Ne-am gândit că e un lucru mare să-i putem ajuta pe cei mai trişti ca noi şi împreună cu colegii din PL am organizat o colectă, ulterior cumpărând lucrurile necesare pentru fiecare dintre aceste familii. Suntem în Postul Mare al Paştelui, vine în curând această mare sărbătoare creştină şi e cazul să le facem o bucurie celor cu care viaţa nu a fost deloc darnică”, a menţionat Preşedintele Tineretului Liberal din sectorul Centru, Maxim Guţu, originar din satul Fârlădeni şi iniţiatorul acestei campanii.

Tineretul Liberal din sectorul Centru al capitalei intenţionează să desfăşoare şi alte acţiuni de caritate pe parcursul acestei luni.

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Dorin Chirtoacă şi Mihai Ghimpu — în topul celor mai influenţi politicieni ai lunii februarie Concurs de frumuseţe la Ialoveni, organizat de Tineretul Liberal