Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Şedinţa lărgită a Biroului politic al Filialei Teritoriale PL din raionul Teleneşti

|versiune pentru tipar||
PL / 4 iunie 2012
Partidul Liberal

Duminică, 3 iunie 2012, a avut loc şedinţa lărgită a Biroului politic al Filialei Teritoriale PL din raionul Teleneşti cu participarea primarilor şi consilierilor din raion. La eveniment au participat Preşedintele PL Mihai Ghimpu şi Mihai Moldovanu, responsabil de Filiala Teritorială PL din Teleneşti.

Conducerea Filialei Teritoriale PL din Teleneşti a prezentat informaţii cu privire la activitatea organizaţiilor primare de partid, proiectele desfăşurate, precum şi problemele care apar în activitatea curentă. Primarii şi consilierii PL s-au referit la modul cum este implementat programul şi strategia partidului la nivel local, precum şi măsurile care se impun pentru consolidarea organizaţiilor PL la nivelul raionului Teleneşti.

În cadrul şedinţei Mihai Ghimpu a abordat aspecte legate de planificarea activităţii organizaţiei locale PL, importanţa colaborării reprezentanţilor administraţiei publice centrale cu cei din administraţia publică locală, descentralizarea puterii. Totodată, Preşedintele PL a solicitat primarilor şi consilierilor implicare mai activă în dezvoltarea proiectelor de infrastructură în localităţile lor, inclusiv prin accesarea fondurilor existente.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

A fost desemnată noua conducere a Filialei Teritoriale PL din raionul Sângerei Campionat de mini-fotbal organizat de liceenii liberali