Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Schimb de experienţă: Tineri liberali din 7 ţări reuniţi la Chişinău

|versiune pentru tipar||
PL / 20 august 2012
Partidul Liberal

Tinerii liberali din Republica Moldova, Ucraina, Belarus, Georgia, Estonia, Lituania şi Azerbaidjan s-au reunit la Chişinău pentru a participa, pe parcursul acestei săptămâni, la un transfer de experienţă şi expertiză.

Subiectul abordat în cadrul trainingului se referă la reformele în educaţie în contextul schimbărilor demografice şi a integrării europene.

Discursuri la inaugurarea seminarului au ţinut Preşedintelele ELDR, Graham Watson, raportor al Parlamentului European pentru Acordul de Asociere la UE a Republicii Moldova şi Preşedintele PL Mihai Ghimpu, deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Cei doi oficiali s-au referit la perspectivele de integrare europeană a Republicii Moldova, succesele înregistrate, precum şi reformele ce urmează a fi implementate pentru ajustarea cadrului naţional la standardele europene.

Deputatii Ana Guţu, Corina Fusu, Valeriu Munteanu, precum şi viceministrul educaţiei Tatiana Potâng le-au vorbit participanţilor la seminar despre situaţia din Republica Moldova la capitolul implementării reformelor în educaţie în contextul schimbărilor demografice, făcând şi o paralelă cu realităţile existente în statele europene la acest capitol.

Evenimentul este organizat la Chişinău de ELDR în parteneriat cu Forumul Liberal European.

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Preşedintele ELDR Graham Watson efectuează o vizită în Republica Moldova Conducerea PL a avut o întrevedere cu Graham Watson, raportor al Parlamentului European pentru Acordul de Asociere Republica Moldova-UE