Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Preşedintele ELDR Graham Watson efectuează o vizită în Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PL / 17 august 2012
Partidul Liberal

Preşedintele Partidului European Liberal Democrat şi Reformist (ELDR) Graham Watson, raportor al Parlamentului European pentru Acordul de Asociere la UE a Republicii Moldova, va efectua o vizită în Republica Moldova în perioada 19–22 august 2012.

Potrivit agendei vizitei, europarlamentarul britanic va avea o întrevedere cu conducerea PL în cadrul căreia urmează a fi discutată perspectiva de integrare europeană a Republicii Moldova. Ulterior, Preşedintele PL Mihai Ghimpu şi Preşedintele ELDR Graham Watson vor susţine un briefing de presă.

Raportorul Parlamentului European pentru Acordul de Asociere la UE a Republicii Moldova va discuta şi cu deputaţii din Fracţiunea parlamentară PL, precum şi cu reprezentanţii PL din Guvern. Totodată, europarlamentarul Graham Watson va avea o întrevedere cu Primarul General al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, prim-vicepreşedintele PL şi cu reprezentantul Delegaţiei UE în Republica Moldova Wolfgang Behrendt.

Pe parcursul vizitei la Chişinău, Preşedintele ELDR va avea o întâlnire cu tinerii liberali, precum şi o discuţie informală cu reprezentanţii mass-media din Republica Moldova.

Eurodeputatul Graham Watson va efectua şi o vizită în Transnistria.

ELDR reprezintă un factor politic important în Parlamentul European, fiind un susţinător al continuării extinderii Uniunii Europene.

PL este membru cu drepturi depline al ELDR.

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

La mulţi ani, stimate domnule Ion Hadârcă! Schimb de experienţă: Tineri liberali din 7 ţări reuniţi la Chişinău