Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Clubul Liceenilor Liberali a organizat un spectacol de breakdance şi street workout în zona pietonală a capitalei

|versiune pentru tipar||
PL / 1 octombrie 2012 | 
Partidul Liberal

Demonstraţii de breakdance şi street workout, spectacol de muzică, distracţie şi multe surprize — de toate astea au avut parte chişinăuienii care au venit ieri seara în zona pietonală din centrul capitalei.

Clubul Liceenilor Liberali a organizat un show spectaculos în zona pietonală de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, în preajma Sălii cu Orgă.

Tineri talentaţi au oferit momente spectaculoase pentru cei decişi să petreacă sfârşitul de săptămână în centrul capitalei. Dansatorii de breakdance au înfierbântat de-a binelea asfaltul, invitându-i şi pe trecători să li se alăture. De o atenţie specială din partea publicului numeros s-au bucurat sportivii care practică street workout, care au făcut o demonstraţie de muşchi. Adrian Hanganu a susţinut un recital la chitară, tinerii din trupa “Noi” şi interpreţii Artur şi Lena au încins atmosfera. Programul, care a durat circa două ore, a culminat cu un spectacol prezentat de tinerii magicieni.

“Ne bucurăm că am reuşit să destindem atmosfera în centrul capitalei în această duminică şi să-i antrenăm în programul nostru de distracţii şi pe chişinăuienii veniţi să petreacă sfârşitul de săptămână în zona pietonală din centrul capitalei. Clubul Liceenilor Liberali promite şi alte surprize”, a menţionat Marina Calugari, Preşedinta Clubului Liceenilor Liberali, organizatorul evenimentului.

Amintim că potrivit dispoziţiei primarului general Dorin Chirtoacă, Primăria municipiului Chişinău organizează în ziua de duminică, cu titlu de experiment până la Hramul oraşului Chişinău, zonă pietonală, care include bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, str. Mihai Eminescu şi str. Vlaicu Pârcălab.

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Deputatul Valeriu Saharneanu: Societatea civilă este o condiţie a societăţii democratice PL din Soroca sesizează poliţia orăşenească şi Comisia locală de profil în privinţa respectării legislaţiei lingvistice