Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Fracţiunea Parlamentară PL condamnă atacurile asupra deputatei Ana Guţu şi solicită instituţiilor competente să iniţieze o anchetă

|versiune pentru tipar||
PL / 8 februarie 2013
Partidul Liberal

Fracţiunea Parlamentară a Partidului Liberal condamnă atacurile fără precedent la care este supusă deputata PL Ana Guţu.

Mesajul de ameninţare cu moartea, primit pe e-mail de colega noastră, reprezintă cel mai josnic mijloc de luptă ai unor provocatori cu persoanele care au o poziţie tranşantă, consecventă pe marginea subiectelor sensibile din societate.

Precizăm că deputaţii PL nu se vor lăsa intimidaţi şi vor promova şi în continuare adevărul, fiind apărători sinceri ai intereselor tuturor cetăţenilor Republicii Moldova, indiferent de naţionalitate. Deputaţii PL au militat şi militează pentru ca toţi cetăţenii Republicii Moldova să aibă condiţii bune de trai şi să le fie respectate drepturile lor cetăţeneşti, inclusiv de minorităţi naţionale.

Deputaţii Fracţiunii PL solicită instituţiilor competente să se autosesizeze şi să iniţieze o anchetă pe marginea acestui caz.

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Mihai Ghimpu a avut o întâlnire cu studenţii şi profesorii de la Universitatea de Studii Politice şi Economice Europene “Constantin Stere” Declaraţia Fracţiunii Partidului Liberal cu privire la vizita deputaţilor ruşi la Tiraspol