Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Tinerii liberali din raionul Ştefan Vodă la o cafenea politică cu Vitalie Marinuţa

|versiune pentru tipar||
PL / 18 februarie 2013
Partidul Liberal

Tinerii liberali din raionul Ştefan Vodă au avut sâmbătă, 16 februarie 2013, o cafenea politică cu Ministrul Apărării Vitalie Marinuţa.

La discuţii au mai participat Anatol Cîrnu, Preşedintele Filialei Teritoriale PL din raionul Ştefan Vodă, Alexandru Topolenco, Preşedintele Tineretului Liberal din Ştefan Vodă.

Într-o atmosferă informală, tinerii au aflat răspunsuri deschise şi sincere la o serie de întrebări privind procesul de democratizare şi integrare europeană a Republicii Moldova.

Ministrul Vitalie Marinuţa a răspuns la întrebările tinerilor referitoare la studiile sale obţinute în Federaţia Rusă şi SUA, experienţa militară acumulată, strategiile de reformare a sectorului de securitate şi apărare în Republica Moldova, relaţiile militare pe care le are Armata Naţională cu diferite state. Totodată, Vitalie Marinuţa s-a referit la situaţia social-politică din Republica Moldova, precum şi la valorile de care se conduce în viaţă împreună cu membrii familiei sale. Vitalie Marinuţa a menţionat că îi sunt cunoscute problemele şi frământările tinerilor, deoarece, împreună cu soţia, educă doi copii — o fată şi un băiat, fiul fiind student la o instituţie militară din SUA.

Cafeneaua politică reprezintă un proiect desfăşurat de Tineretul Liberal ce are drept scop apropierea studenţilor de deputaţi, miniştri, funcţionari publici din diverse domenii printr-o discuţie informală. Proiectul a fost iniţiat în 2011, întâlnirile fiind organizate periodic atât în Chişinău, cât şi în raioanele republicii.

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Scrisoarea lui Mihai Ghimpu către Vladimir Putin O nouă scrisoare adresată de Mihai Ghimpu lui Vladimir Putin: Tizul Dvs. e tare de tot şi nimic din ceea ce faceţi nu rămâne neobservat şi neimitat de el