Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Primul Mărţişor pentru Mihai Ghimpu de la elevii Liceului “Pro Succes”

|versiune pentru tipar||
PL / 20 februarie 2013
Partidul Liberal

Preşedintele PL Mihai Ghimpu, deputat în Parlamentul Republicii Moldova a primit primul Mărţişor din acest an oferit de către elevii de la Liceul Teoretic “Pro Succes” din capitală.

Mihai Ghimpu a participat astăzi la conferinţa “Fabricat în Moldova”, organizată de elevii şi profesorii de la Liceul “Pro Succes”. În cadrul acestui eveniment elevii au prezentat, într-o formă artistică, principalele realizări înregistrate de cei mai importanţi agenţi economici din Republica Moldova, dar şi de către personalităţile de vază de la noi.

La eveniment a participat şi Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb, Director general al Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport al Consiliului municipal Chişinău.

Mihai Ghimpu i-a felicitat pe elevi pentru ideile ingenioase, le-a mulţumit pentru faptul că promovează valorile naţionale şi le-a dorit succes la învăţătură.

Înainte de a participa la lucrările de deschidere a conferinţei, Mihai Ghimpu a vizitat sălile de clasă de la Liceul “Pro Succes”, instituţie de învăţământ în care îşi fac studiile copiii cu dizabilităţi.

Copiii l-au primit cum au ştiut ei mai bine — cu cântece, poezii, emoţii şi multă voie bună. La sugestia lui Mihai Ghimpu, copiii îi vor scrie scrisori Iepuraşului Isteţ, iar cele mai ingenioase eseuri vor fi premiate de către Preşedintele PL.

Nadia Cristea, directoarea Liceului “Pro Succes” a menţionat că instituţia de învăţământ pe care o conduce îşi propune să ofere condiţii de studii tuturor elevilor, prin incluziunea social a persoanelor cu dizabilităţi. Directoarea Liceului s-a referit la condiţiile oferite elevilor care studiază la această instituţie de învăţământ, sprijinul care li se oferă pentru integrarea lor în societate, relaţiile prietenoase între copiii tipici şi cei atipici, efortul cadrelor didactice în procesul de educaţie incluzivă, implicarea părinţilor în procesul de incluziune etc.

Mihai Ghimpu a promis elevilor şi cadrelor didactice că va mai efectua o vizită la Liceul “Pro Succes” în următoarea perioada, timp în care va căuta soluţii pentru o parte din problemele cu care se confruntă instituţia.

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Valeriu Saharneanu: PLDM face dovada unui total analfabetism juridic şi politic Mihai Ghimpu, în discuţii cu oficialii din Letonia