Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Sediul PL din raionul Teleneşti a fost devastat

|versiune pentru tipar||
PL / 25 februarie 2013 | 
Partidul Liberal

Sediul Filialei Teritoriale PL din raionul Teleneşti a fost devastat în noaptea de duminică, 24 februarie 2013, de către persoane necunoscute.

Preşedintele Filialei PL din raionul Teleneşti Valerian Bejan, vicepreşedintele raionului Teleneşti, a menţionat că persoane necunoscute au forţat uşa de la intrarea în sediul Partidului. “Dimineaţa, când am ajuns la sediul Partidului, am găsit deschisă uşa de la intrare, care fusese spartă. Persoane necunoscute au lăsat o dezordine de nedescris. Au răscolit prin toate lucrurile care erau în birouri, cu siguranţă au căutat ceva. Aparent, hoţii n-au sustras nimic pentru că n-am descoperit să fi dispărut bunuri sau acte”, a menţionat Valerian Bejan.

Preşedintele Filialei PL din raionul Teleneşti a precizat că a fost depusă o plângere la poliţie, iar cazul este investigat.

PL condamnă acţiunile de hărţuire şi intimidare îndreptate asupra Filialelor PL din teritoriu şi solicită instituţiilor abilitate să investigheze cazul.

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Mesajul şi programul Tineretului Liberal de Dragobete 2013 Mihai Ghimpu a avut o întrevedere cu Ambasadorul Cehiei Jaromir Kvapil