Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Deciziile adoptate la şedinţa OTPL din or. Ştefan Vodă

|versiune pentru tipar||
PL / 16 aprilie 2013
Partidul Liberal

La data de 13 aprilie Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal din or. Ştefan Vodă s-a convocat în şedinţă. Pe ordinea de zi au figurat: alegerea preşedintelui OTPL or. Ştefan Vodă, a vicepreşedintelui, a secretarului şi a cenzorului. Dar şi stabilirea datelor calendaristice ale următoarelor şedinţe ale organizaţiei şi asigurarea planului de acţiuni care va ghida activităţile membrilor OTPL din or. Ştefan Vodă.

Membrii organizaţiei de Tineret a PL din Ştefan Vodă au audiat şi au discutat planul de acţiuni. Aceştia au abordat şi o serie de subiecte de ordin organizatoric, menite să consolideze echipa de tineret PL din teritoriu şi să le asigure o mai bună funcţionare a Organizaţiei.

În final, membrii OTPL din or. Ştefan Vodă care au fost prezenţi la şedinţă, au votat în unanimitate:

Prioritatea OTPL Ştefan Vodă, dar şi a Partidului Liberal este implicarea tinerilor în viaţa publică şi realizarea schimbării prin ofensiva lor.

Amintim că Organizaţia de Tineret din Ştefan Vodă a lansat un proiect prin care a reuşit să ofere acces gratuit la internet printr-o reţea Wi-Fi disponibilă pe aleea din orăşel.

Departamentul Comunicare si Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Deciziile Consiliului Republican al PL Declaraţia Clubului Liberal Paris privind crearea grupului “de reformare” al PL