Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Liberalii din sect. Botanica au organizat un Seminar Public cu genericul: “Pace este UE! Prosperitate este UE! Moldova spre UE!”

|versiune pentru tipar||
PL / 21 mai 2013
Partidul Liberal

La data de 19 mai 2013, Organizaţia Teritorială PL din sect. Botanica, condusă de viceprim-ministrul Mihai Moldovanu, cu prilejul Zilei Europei 2013 în Republica Moldova, în scuarul Casei de Cultură CFM, a organizat un Seminar Public cu Genericul: “Pace este UE! Prosperitate este UE! Moldova spre UE!”

Cu un mesaj de mulţumire pentru organizarea evenimentului a venit D-nul Vasile Chitoroagă, Secretar General-Adjunct al Partidului Liberal. În acelaşi context a vorbit şi D-nul Corneliu Pîntea, vicepreşedintele Organizaţiei Teritoriale a sec. Botanica, acesta a mulţumit participanţilor şi organizatorilor evenimentului şi a menţionat că “Uniunea Europeană este casa în care Republica Moldova trebuie să se regăsească în cel mai scurt timp, pentru binele fiecărei familii, dar şi pentru binele Republicii Moldova”.

“O Europă unită cu oameni buni şi o Europă prosperă pentru binele acestora”, a fost mesajul d-lui Andrei Guţu, membru a Biroului Permanent al Organizaţiei Teritoriale a sec. Botanica, un tânăr cu viziuni liberale şi pro-europene. Totodată, D-na Eugenia Dulgheru, secretar adjunct a Organizaţiei Teritoriale a sec. Botanica, a felicitat publicul cu ocazia sărbătorile creştine şi a zis: “Dumnezeu să ne binecuvînteze şi să ne ocrotească pe calea cea dreaptă a RM spre UE”.

La seminarul public au vorbit şi alţi reprezentanţi ai Partidului Liberal: d-nul Vlad Ungureanu, membru a Biroului Permanent al Organizaţiei Teritoriale, Elena Cojocari, istoric şi membru a organizaţiei Femeilor Liberale şi Artur Leşcu, doctorand şi membru a Partidului Liberal.

Ulterior, s-a desfăşurat un concert cu participarea unor ansambluri folclorice şi a unor tinere talente: Ansamblului folcloric din comuna Băcioi “Băciţele”, Ansamblului de dansuri Tradiţional-Populare “Busuioc” (conducători artistici: Valentin şi Raisa Andronachi), tinerii interpreţi Irina şi Slayk şi naistul Petru Ieşanu.

La eveniment au participat peste 200 de persoane, membri şi simpatizanţi ai Partidului Liberal.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Tinerii Liberali au participat la un Seminar de Instruire organizat cu sprijinul Partidului Liberal din Olanda PL — cu demnitate şi fără trădători