Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

PL — cu demnitate şi fără trădători

|versiune pentru tipar||
PL / 21 mai 2013
Partidul Liberal

Sâmbătă, 18 mai 2013, la Glodeni, aşa-numitul grup “reformator” a avut o altă tentativă eşuată de a convinge foştii colegi de partid să treacă de partea grupului lor. Membrii Partidului Liberal au refuzat categoric orice discuţie cu trădătorii şi au confirmat, repetat, că ei vor lupta alături de partid pentru cauza naţională şi libertatea neamului.

Un nou eşec a avut grupul trădătorilor şi la Soroca, unde “şedinţa” a avut loc într-un bar întrucât Preşedintele Filialei nu a acceptat să convoace şedinţa, cu atât mai mult că reprezentanţii acestui grup nu mai sunt membri de partid conform hotăririlor Consiliului Republican PL din 13 aprilie anul curent.

Colegii de partid care au fost prezenţi la aceste acţiuni ale grupului aşa-numit “reformator” au accentuat că ei sunt cu Partidul Liberal, impotriva convocarii Congresului şi nu tolerează trădarea şi nici pe trădători si corect era sa fie intrebati pana la tradare, dar nu după.

Amintim, Organizaţiile(Filialele) Teritoriale ale Partidului Liberal prin hotărârile Birourilor Permanente susţin activităţile şi deciziile Partidului Liberal şi condamnă vehement acţiunile de trădare ale aşa-zişilor “reformatori”.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Liberalii din sect. Botanica au organizat un Seminar Public cu genericul: “Pace este UE! Prosperitate este UE! Moldova spre UE!” Conferinţă de presă susţinută de PL cu privire la planul grupului aşa-zis “reformator”