Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Filiala Teritorială PL Criuleni condamnă trădătorii

|versiune pentru tipar||
PL / 22 mai 2013
Partidul Liberal

Duminică, 19 mai 2013, Consiliul Teritorial al Filialei PL Criuleni s-a întrunit în prima sa şedinţă după Conferinţa Teritorială din 28 aprilie 2013. Consiliul Teritorial a ales Biroul Permanent al Filialei Teritoriale PL Criuleni.

Oleg Ogor, preşedintele Filialei Criuleni a Partidului, a făcut o prezentare a situaţiei politice din raion, dar şi cea a partidului în cadrul Filialei Criuleni.

La şedinţa a fost prezent şi dl. Vasile Chitoroagă, Secretar General-Adjunct al Partidului Liberal, care a venit cu un cuvânt de salut şi a mulţumit colegilor pentru verticalitate şi aprecierea corectă a situaţiei create în cadrul partidului. Dumnealui a menţionat că: “acum, mai mult ca oricând, este bine să fim uniţi şi să avem aceleaşi idealuri pe care partidul le-a promovat dintotdeauna: democraţie, dreptate, libertate şi continuarea cursului European”.

Cu unanimitate de voturi, Biroul Permanent al Filialei Teritoriale PL Criuleni a votat declaraţia de condamnare a trădătorilor Partidului Liberal şi de susţinere necondiţionată a Preşedintelui Mihai Ghimpu, a programului şi deciziilor adoptate de către organele de conducere ale Partidului Liberal.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Conferinţă de presă susţinută de PL cu privire la planul grupului aşa-zis “reformator” Tentativă eşuată la Cantemir a grupului aşa-zis “reformator”