Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Tentativă eşuată la Cantemir a grupului aşa-zis “reformator”

|versiune pentru tipar||
PL / 22 mai 2013
Partidul Liberal

Marţi, 21 mai 2013, grupul aşa-numit “reformator” a încercat şi la Cantemir să convingă membrii PL să treacă de partea trădătorilor.

Oaspeţii nepoftiţi — Ana Guţu, Oleg Bodrug, Roman Clima şi Gheorghe Şalaru au încercat prin acţiunile lor să-i convingă pe colegii din Filiala Cantemir, dar în zadar. N-au dat rezultate nici presiunile lui Gheorghe Şalaru, Ministru al Mediului, asupra primarilor din Cantemir ca să semneze o decizie a Consiliului Politic pentru a convoca Crongresul PL. Gheorghe Şalaru el a fost cel care a telefonat preventiv toţi primarii din Cantemir ameninţând că vor bloca proiectele ce ţin de dezvoltarea localităţii pe care o reprezintă, dacă nu vor trece de partea lor.

Intenţia oaspeţilor nedeoriţi a eşuat ca şi în cazul celorlalte filiale teritoriale: Dubăsari, Ungheni, Călăraşi, Donduşeni ş.a.

Membrii Partidului Liberal din Cantemir le-au condamnat acţiunile şi au reconfirmat calitatea de membru al Partidului Liberal în frunte cu Preşedintele Mihai Ghimpu. Colegii PL au accentuat că susţin în continuare valorile partidului şi rămân alături de cei care au fondat şi au dezvoltat Partidul Liberal.

Este important să accentuăm că eforturile aşa-numiţilor “reformatori” sunt în zadar, partidul a devenit mai consolidat şi mai unit.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Filiala Teritorială PL Criuleni condamnă trădătorii Delegaţia Băncii Mondiale în vizită la PL