Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Mihai Moldovanu: Ce se întîmplă cînd sapi groapa altuia

|versiune pentru tipar||
PL / 23 iulie 2013
Partidul Liberal

Vestea de ieri, privind crearea unui nou partid de către aşa-numitul grup Hadîrcă nu m-a surprins deloc. Era firesc, ca în rezultatul alergăturilor pline de orgolii personale şi gînduri distructive pe la toate Filialele Teritoriale ale Partidului Liberal condus de Mihai Ghimpu, totul sa se echivaleze cu zero.

Înca odata în plus s-a demonstrat, că membrii Partidului Liberal din raioane sunt de neclintit în valorile liberale, demnitate, onestitate, gîndurile şi munca nobilă care îi caracterizează.

Ieri, întreaga opinie publica, analişti politici, politologi, istorici au împartaşit ulterioara perspectivă de formare a noului partid în frunte cu Hadîrcă ca fiind amorfă din start.

Ideea de formare a unui nou partid este a lui Vlad Filat, cel care de la început a fost subjugat de gîndul de a distruge Partidul Liberal, dar aceasta nu-i va reuşi niciodată, fiind deja mai mult ca vizibil.

Cred că Vlad Filat incă nu şi-a dat seama, de fapt, că a creat un partid pe linia propriului partid, fiindcă electoratul PLDM va fi ciopîrţit de către partidul tentacol al PLDM, condus de grupul Hadîrcă.

Este bine cunoscut faptul că electoratul PLDM este foarte pestriţ, format din persoane care de cele mai multe ori şi-au abandonat propriile viziuni, principii in favoarea unor funcţii mari cu venituri grase.

Vlad Filat îşi lansează pericole pentru propriul partid, şi nu pentru alte partide bine-închegate de dreapta aşa cum este Partidul Liberal

Dar timpurile vor arăta faţa reală a oamenilor şi faptelor.

A rămas puţin timp pîna la desfaşurarea alegerilor parlamentare şi atunci ne vom convinge ca acest partid-tentacol, nu va avea nici o pondere.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

CRPL a convocat duminică, 21 iulie 2013 la Costeşti, Ialoveni, o întrunire generală a reprezentanţilor filialelor teritoriale, a primarilor, consilierilor raionali, orăşeneşti şi municipali Valeriu Munteanu: Partidul celor 7 pitici