Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Mihai Ghimpu susţine copiii talentaţi

|versiune pentru tipar||
PL / 2 august 2013
Partidul Liberal

Astăzi, de Sărbătoarea Sfântului Proroc Ilie, Deputatul Mihai Ghimpu, Preşedintele Partidului Liberal, a înmânat o tabletă tinerei interprete Anişoara Brăgari.

Mihai Ghimpu, fiind impresionat de telentul Anei, i-a promis — pentru valorificarea deplină a potenţialului său — un pian, pe care Anişoara îl va primi în timpul apropiat. Dar, întrucât Ana îşi dorea demult o tabletă, astăzi Mihai Ghimpu i-a îndeplinit dorinţa: tableta şi o vacanţă la mare.

Mihai Ghimpu încurajează şi susţine în continuare tânăra generaţie ori de câte ori are posibilitatea. În afară de ajutorul acordat mai multor copii, dar în primul rând lui Victoraş Lupaşcu, Preşedintele PL a înmânat premii şi la Festivalul-concurs “Micul Prinţ”, ediţia din anul curent, dar şi la Emisiunea-concurs “Prin istorie — spre victorie”.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Veaceslav Untilă: Faţa adevărată a pretinşilor liberali reformatori Declaraţia primarilor din raionul Ungheni, reprezentanţi ai Partidului Liberal, cu privire la acţiunile de răfuială politcă a lui A. Arhire şi a trădătorilor