Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Filiala Teritoriala PL Cimişlia îşi întăreşte poziţiile

|versiune pentru tipar||
PL / 15 noiembrie 2013
Partidul Liberal

Duminică, 10 noiembrie a.c., a fost convocat Consiliul Teritorial PL Cimişlia. Având în vedere că la Conferinţa din 14 iulie 2013, a fost ales doar Preşedintele Filialei, Dl. Vasile Bulat, Consiliul s-a convocat cu următoarea ordine de zi:

În calitate de vicepreşedinţi au fost aleşi: Nicolae Ciobanu, Preşedintele Organizaţiei Primare din Ialpujeni; Tudor Cătălin Florică, antreprenor din Cimişlia; Sergiu Suhan, Director adjunct al Şcolii profesionale Cimişlia; Iulia Fedorenco, medic la Spitalul raional şi Iurie Gurin, Preşedintele Organizaţiei Primare din Mihailovca.

În funcţia de secretar coordonator a fost aleasă Tatiana Cojocari, membră a Consiliului Teritorial, profesoară din oraşul Cimişlia.

La şedinţă a fost constituit Biroul Permanent al Filialei Teritoriale PL Cimişlia, în care au fost aleşi: preşedintele, cei patru vicepreşedinţi, secretarul coordonator, preşedinţii comisiilor de cenzori, de etică şi disciplină, precum şi Preşedintele Organizaţiei PL din s. Cenac — Sergiu Balan, Preşedintele Organizaţiei PL din Selemet — Ion Coptu, Larisa Tărăcilă — consilieră locală în Mihailovca, Maria Prisăcaru — Preşedinta Organizaţiei PL din oraşul Cimişlia, Pavel Cărăuş-membru al Consiliului Republican PL.

Consiliul a mai hotărât să desfăşoare, în perioada noiembrie-decembrie 2013, adunările generale în organizaţiile primare, iar în luna februarie 2014 — Conferinţa Filialei Teritoriale PL Cimişlia.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

13 ani fără Gheorghe Ghimpu Valeriu Munteanu: Luare de cuvânt la proiectul de lege privind limitarea drepturilor deputaţilor