Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Organizaţia Primară PL din Sângera a convocat Adunarea Generală

|versiune pentru tipar||
PL / 3 februarie 2014
Partidul Liberal

Organizaţia Primară a Partidului Liberal din Sângera a convocat astăzi, 3 februarie 2014, Adunarea Generală.

La şedinţă au participat şi Preşedintele Partidului Liberal, Deputatul Mihai Ghimpu şi Vicepreşedintele PL, Mihai Moldovanu.

Participanţii la Adunare au discutat o serie de chestiuni organizatorice şi au audiat raportul de activitate al Organizaţiei Primare PL Sângera, prezentat de preşedintele acesteia, Mihai Lari, dar şi raportul de activitate al Organizaţiei de Tineret, prezentat de Preşedintele Valeriu Popa. În urma informaţiei audiate, participanţii la adunare, în cadrul sesiunii de întrebări, au discutat despre principalele provocări şi realizări ale organizaţiei şi perspectivele acesteia pentru acest an.

Preşedintele Partidului, Mihai Ghimpu, a purtat o discuţie cu membrii PL din Sângera, interesându-se de problemele locuitorilor şi răspunzându-le la întrebări, totodată, i-a informat despre situaţia politică şi cauzele pentru care în R. Moldova este încă sărăcie, corupţie şi nedreptate.

Preşedintele liberalilor a enumerat principalele realizări ale partidului în plan naţional şi social care au reuşit să schimbe cursul republicii spre Uniunea Europeană. “Republica poate avea un viitor mai bun doar în UE, pentru că UE înseamnă Omul şi Legea în prim plan, funcţionarea corectă a instituţiilor de stat şi respectarea libertăţii omului . Toate schemele de corupţie, delapidările, folosirea banului public în interes personal nu vor fi tolerate în UE, iată de ce trebuie ca RM să devină stat membru UE. Iar acest lucru trebuie să îl facem noi, Partidul Liberal, pentru că PL este singurul garant al unei republici democratice, cu cetăţeni liberi, care luptă cu adevărat pentru viitorul european al RM şi este singurul partid care a rezistat tuturor încercărilor de a-l lichida. Partidul nostru, spre deosebire de celelalte, a avut curajul să spună întotdeauna lucrurilor pe nume a rămas fidel luptei pentru cauză, pentru bunăstarea şi dreptatea oamenilor, iată dovada că suntem puternici, că suntem pe drumul corect, că interesul nostru este de a aduce schimbarea în bine în societate şi nu profităm de încrederea cetăţenilor pentru a fura Banca de Economii, Aeroportul sau alte bunuri ale statului, aşa cum face Coaliţia de la Guvernare, folosind cauza europeană în scopuri meschine”, a menţionat Mihai Ghimpu, Preşedintele PL.

La Adunare a fost aprobată lista delegaţilor la Conferinţa Organizaţiei Teritoriale PL Botanica unde vor fi aleşi delegaţii la Congresul Partidului.

La sfârşit, Preşedintele Mihai Ghimpu a adresat un mesaj de mulţumire colegilor de partid: “Vă mulţumesc pentru tot ceea ce aţi reuşit să faceţi până acum, pentru corectitudinea şi verticalitatea de care daţi dovadă şi am foarte mare încredere că ştiţi ce trebuie să faceţi în continuare. Mult succes şi fiţi întotdeauna pregătiţi pentru bătăliile pe care le avem în faţă!”

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Conferinţa Organizaţiei Teritoriale PL Criuleni PL contestă “Legea 2%” şi dezvăluie o altă schemă de sustragere a banilor publici