Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Organizaţia Primară PL din Vadul lui Vodă a convocat Adunarea Generală

|versiune pentru tipar||
PL / 6 februarie 2014
Partidul Liberal

Astăzi, 6 februarie 2013, la Vadul lui Vodă s-a desfăşurat Adunarea Generală a Organizaţiei Primare din Localitate. La şedinţă, în calitate de invitaţi, au participat: Deputatul Mihai Ghimpu, Preşedintele Partidului Liberal, Ana Eremia, Preşedinta Organizaţiei Teritoriale PL Ciocana, consilier municipal, Vasile Petrea, consilier municipal şi Ion Gabura Preşedintele Consiliul Municipal Chişinău.

Şedinţa a fost deliberativă şi a adoptat în unanimitate ordinea de zi.

Participanţilor de la Adunare le-a fost prezentat raportul de activitate al Organizaţiei Primare a Partidului din Vadul lui Vodă, iar ulterior, au avut loc discuţii, dezbateri, propuneri în legătură cu realizările Organizaţiei şi priorităţile pentru 2014.

Preşedintele Partidului s-a interesat de problemele localnicilor, situaţia localităţii şi a prezentat o informaţie succintă despre situaţia socială şi politică din republică. Preşedintele Mihai Ghimpu a subliniat şi principalele reuşite ale partidului, făcând referinţă la ridicarea nivelului de trai în sate prin implementare proiectelor de construcţie a canalizării, apeductelor, instalarea conductelor de gaz, iluminare — obiectiv care figurează şi în programul Partidului. Preşedintele PL a mai precizat că banii care au fost investiţi în suburbii, înclusiv în localitatea V. lui Vodă, sunt de la Primăria mun. Chişinău, totodată, Mihai Ghimpu a reiterat importanta anului 2014 pentru viitorul european al republicii: “Acest an este foarte important pentru R. Moldova, întrucât de el depinde viitorul european al republicii. Este un an fructuos, iar noi trebuie să valorificăm potenţialul pe care îl avem şi să informăm oamenii corect, să le explicăm cum stau lucrurile. Fiecare cetăţean trebuie să înţeleagă că o altă opţiune pentru ca R. Moldova să aibă un viitor mai bun decât integrarea în UE, nu avem! Iată de ce datoria noastră, a liberalilor, este de a continua această luptă pe care ne-am asumat-o, căci PL este singurul Partid care poate ieşi demn în faţa oamenilor şi care are rolul principal în menţinerea încrederii în viitorul nostru european. Lupta e comună, îmi doresc şi vă doresc să muncim ca o familie!”

Adunarea Generală a Organizaţiei Primare PL din Vadul lui Vodă a ales conducerea organizaţiei.

În calitate de Preşedinte a fost reales Ştefan Calancea, vicepreşedinţi — Sergiu Costin şi Igor Domenti, iar Lidia Cotoman a fost aleasă în funcţia de secretar coordonator al Organizaţiei. Totodată, Adunarea a ales membrii Biroului Permanent şi a delegat participanţii la Conferinţa Organizaţiei Teritoriale PL Ciocana, care va avea loc la 15 februarie a.c.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

PL protejează drepturile viitoarelor mămici şi cere mai multă protecţie din partea statului Adunarea Generală a Organizaţiei Primare PL din com. Tohatin