Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

La Mulţi Ani, D-le Anatol ŞALARU!

|versiune pentru tipar||
PL / 7 februarie 2014
Partidul Liberal

Mihai GHIMPU, Preşedintele Partidului Liberal, transmite în numele întregii Echipe PL, cu prilejul zilei de naştere a D-lui Anatol ŞALARU, Prim-vicepreşedinte PL, următorul mesaj de felicitare:

Mult stimate D-le Anatol ŞALARU,

În calitate de Preşedinte al Partidului Liberal, îmi exprim înalta apreciere şi recunoştinţa pentru munca pe care o depuneţi zi de zi în calitate de Prim-vicepreşedinte PL şi Vă mulţumesc pentru spiritul patriotic cu care vă desfăşuraţi activitatatea.

Fiind fondatorul Cenaclului “Alexei Mateevici” — un forum al ideilor libere şi naţionale de emancipare, şi Primul Preşedinte al Partidului Reformei, al cărui succesor de drept şi politic este Partidul Liberal, aţi demonstrat că sunteţi o personalitate marcantă în lupta pentru Dreptatea, Bunăstarea, Libertatea şi Unitatea Neamului nostru. Eforturile DVS şi a celor care v-au susţinut în iniţiativele Cenaclului, precum campania de colectare a semnăturilor pentru proclamarea limbii române ca limbă de stat şi pentru revenirea la grafia latină, au condus la apariţia conştiinţei naţionale şi a Marilor Adunări Naţionale din 31 august 1989 şi 27 august 1991.

Vă mulţumesc, în numele colegilor liberali, pentru devotamentul şi profesionalismul de care daţi dovadă în tot ceea ce faceţi, pentru eforturile pe care le depuneţi alături de echipa Partidului Liberal întru binele, prosperitatea republicii şi integrarea ei în marea familie unită a statelor europene.

Vă doresc din partea echipei liberale multă sănătate, multă răbdare şi forţe inepuizabile pentru a realiza ceea ce ne-am asumat încă de la fondarea Partidului. Fie ca rodul muncii căreia V-aţi dedicat cu trup şi suflet, să fie cules şi apreciat la justa valoare, iar viaţa să Vă fie încununată doar de realizări mareţe şi victorii.

La Mulţi Ani!

Sursa: www.pl.md

Deputaţii PL propun să fie evacuate vehiculele staţionate neregulamentar Organizaţia Primară PL din Bubuieci a convocat Adunarea Generală