Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Să ne trăiţi mulţi ani, Maestre Eugen Doga!

|versiune pentru tipar||
PL / 1 martie 2014
Partidul Liberal

Cu prilejul Zilei de Naştere, aduc cele mai alese cuvinte de recunoştinţă şi apreciere distinsului compozitor şi Maestrului Eugen Doga, care în fiecare an ne aduce primăvară în casele şi sufletele noastre.

Maestre,

Aţi fost şi rămâneţi a fi un promotor al tradiţiilor noastre, dar şi un iscusit inovator în arta muzicală, un adevărat Ambasador al culturii noastre în lume.

Dumneavostră aţi reuşit, prin talent şi multă muncă asiduă, să ridicaţi un templu în istoria culturii muzicale româneşti. Vă mulţumesc pentru dragostea de oameni pe care îi alinaţi în clipele grele cu muzică izvorâtă din suflet. Vă dorim multă sănătate, bucurie, noroc şi să continuaţi să ne bucuraţi cu talentul, inspiraţia şi dragostea dumneavoastră de muzică.

Multă sănătate şi putere de muncă pentru a ne duce faima şi în continuare în lumea întreagă prin farmecul muzicii pe care o compuneţi şi Vă mulţumesc pentru că ne reprezentaţi cu demnitate şi prin excelenţă republica!

Rugăm pe Bunul Dumnezeu să vă dăruiască, Maestre, viaţă îndelungată şi să ne încântaţi sufletele cu muzica Dumneavoastră.

Să ne trăiţi mulţi ani, Maestre, alături de cei dragi!

Mihai Ghimpu, Deputat,
Preşedintele Partidului Liberal

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Deputaţii PL au înaintat un Proiect de Lege pentru modificarea şi completarea Regulamentului Parlamentului Conferinţele Organizaţiilor Teritoriale PL Şoldăneşti şi Dubăsari