Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Organizaţia Primară PL din or. Codru a convocat Adunarea Generală

|versiune pentru tipar||
PL / 3 martie 2014
Partidul Liberal

Ieri, 2 martie 2014, a avut loc Adunarea Generală a Organizaţiei Primare PL din or. Codru.

La Adunare, în calitate de invitaţi, au participat: Deputatul Mihai Ghimpu, Preşedintele PL şi Roman Sofroni, Preşedintele Organizaţiei Teritoriale PL Chişinău, sect. Centru.

Ordinea de zi a Adunării a cuprins prezentarea raportului de activitate al Organizaţiei de către Preşedintele Andrei Roşca; alegerea conducerii Organizaţiei; delegarea participanţilor la Conferinţa Organizaţiei Teritoriale PL Centru; prezentarea situaţiei sociale şi politice din republică de către Preşedintele PL, Deputatul Mihai Ghimpu.

În urma audierii raportului de activitate al Organizaţiei, prezentat de către Andrei Roşca, participanţii la Adunare au pus în discuţie mai multe chestiuni organizatorice legate de activitatea organizaţiei şi principalele probleme cu care se confruntă locuitorii orăşelului Codru.

În continuare, Adunarea a ales conducerea Organizaţiei, astfel, în calitate de Preşedinte al Organizaţiei Primare PL Codru a fost reales Andrei Roşca; vicepreşedinţi — Veaceslav Godzin, Alexandru Zavulan, iar Silvia Savca (Presedinta OFL) şi Pleşca Ana (Preşedinta Tineretului Liberal) sunt incluşi din oficiu în lista de vicepreşedinţi. În funcţia de secretar coordonator al Organizaţiei a fost ales Victor Dodica.

Adunarea a ales membrii Biroului Permanent al Organizaţiei şi a delegat participanţii la Conferinţa Organizaţiei Teritoriale PL Centru.

Mihai Ghimpu a informat participanţii Adunării despre situaţia socială şi politică din republică şi a accentuat importanţa deciziei Parlamentului UE prin care a fost abolit regimul de vize pentru R. Moldova. Totodată, Preşedintele PL a vorbit despre semnificaţia istorică a datei de 2 martie pentru R. Moldova şi acţiunile Partidului de a marca cei 22 de ani de la declanşarea conflictului armat de pe Nistru.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Conferinţele Organizaţiilor Teritoriale PL Străşeni şi Călăraşi Deputaţii PL au sesizat CC despre o altă neconstituţionalitate a Coaliţiei de guvernare