Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

La mulţi ani, D-le Ion Casian!

|versiune pentru tipar||
PL / 9 iunie 2014
Partidul Liberal

Stimate Domnule Ion Casian,

Cu prilejul zilei de naştere, Preşedintele Mihai Ghimpu, în numele întregii Echipe a Partidului Liberal, are deosebita onoare de a vă adresa cele mai frumoase şi cordiale urări de bine, dorindu-Vă multă sănătate şi fericire.

Vă dorim sănătate, frumoase împliniri profesionale, prosperitate, armonie în familie, bucurii nemărginite şi clipe de suflet alături de cei dragi. Să aveţi parte de noi succese în realizarea obiectivelor propuse şi forţe inepuiabile în activitatea de mare responsabilitate pe care o exercitaţi zilnic cu mare dăruinţă.

Aprecierea noastră se îndreaptă către Dumneavoastră, cu cele mai înalte sentimente de consideraţiune şi gratitudine pentru tot ceea ce faceţi.

Echipa Partidului Liberal omagiază devotamentul şi profesionalismul de care daţi dovadă în activitatea Dumneavoastră, precum şi eforturile depuse întru promovarea valorilor liberale.

Suntem bucuroşi să Vă avem alături şi Vă mulţumim pentru contribuţia inestimabilă la realizarea cu succes a obiectivului nostru european, întru Libertatea, Adevărul, Dreptatea şi Bunăstarea poporului nostru.

Vă dorim fericire, prosperitate, realizări frumoase, succes şi multă armonie în casa şi familia Dvs.

La mulţi ani fericiţi!

Sursa: www.pl.md

Corina Fusu — realeasă de Conferinţa Republicană OFL în funcţia de Preşedintă a Organizaţiei Femeilor Liberale Partidul Liberal pledează pentru un nou model de armată