Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Mesaj de felicitare D-lui Veaceslav Untilă şi D-lui Victor Culicovschi

|versiune pentru tipar||
PL / 15 iunie 2014
Partidul Liberal

Partidul Liberal transmite sincere feicitări şi urări de sănătate D-lui Veaceslav Untilă, Vicepreşedinte al PL, şi D-lui Victor Culicovschi, Vicepreşedinte PL regiunea Sud, cu ocazia zilei de naştere.

Vă dorim multă sănătate, multă răbdare şi forţe inepuizabile pentru a realiza ceea ce ne-am asumat încă de la fondarea Partidului. Fie ca rodul muncii căreia V-aţi dedicat cu trup şi suflet, să fie cules şi apreciat la justa valoare, iar viaţa să Vă fie încununată doar de realizări mareţe şi victorii.

Întreaga Familie Liberală Vă este recunoscătoare pentru munca pe care o depuneţi pentru a realiza schimbarea în bine până la capăt şi Vă apreciază ardoarea cu care luptaţi pentru cauza oamenilor. Vă mulţumim pentru devotamentul şi profesionalismul de care daţi dovadă în tot ceea ce faceţi, pentru eforturile pe care le depuneţi alături de echipa Partidului Liberal întru binele, prosperitatea republicii şi integrarea ei în marea familie unită a statelor europene.

Vă dorim să culegeţi cât mai multe roade din eforturile pe care le faceţi şi să reuşim împreună să aducem oamenilor Dreptate, Libertate, Adevăr şi Bunăstare

La Mulţi Ani!

Sursa: www.pl.md

Liberalii au marcat 73 de ani de la primul val de deportări Mesajul de felicitare al Preşedintelui PL, Mihai Ghimpu, de “Ziua medicului şi a farmacistului”