Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Mesajul de felicitare al Preşedintelui PL, Mihai Ghimpu, de “Ziua medicului şi a farmacistului”

|versiune pentru tipar||
PL / 15 iunie 2014
Partidul Liberal

Cu prilejul sărbătorii profesionale “Ziua medicului şi a farmacistului”, Vă adresez, în numele Partidului Liberal şi al meu personal, sincere felicitări, sănătate, prosperitate, fericire şi noi realizări.

“Sănătatea este o comoară pe care puţini ştiu să o preţuiască, deşi aproape toţi se nasc cu ea” — spunea Hipocrate. Într-adevăr, rolul lucrătorului medical într-o societate este vital, cu atât mai mult că sănătatea populaţiei este o prioritate. Fiind una dintre cele mai vechi, profesia de medic este şi una dintre cele mai nobile profesii din lume, dar şi una de o responsabilitate enormă.

Stimaţi lucrători din sistemul sănătăţii,

DVS sunteţi cei care aduc bucuria continuităţii neamului în fiecare familie, care dăruiesc o rază de speranţă suferindului, tratează boala şi sufletul, cu multă abnegaţie şi angajament profesional, ghidându- vă în activitatea de zi cu zi, de obligaţia supremă fixată în Jurământul lui Hipocrate.

În această zi, venim cu cele mai calde felicitări şi sincere mulţumiri celor care au îmbrăţişat aceste profesii pentru devotamentul de care dau dovadă în munca de fiecare zi, pentru insistenţa şi ardoarea profesională în salvarea vieţii şi sănătăţii populaţiei, pentru sârguinţa şi căldura omenească ce o dăruiţi pacienţilor Dumneavoastră.

Să fiţi mereu plini de energie, cutezanţă, răbdare, echilibru şi tenacitate, iar dificultăţile ce apar să le depăşiţi cu tărie şi încredere. Vă doresc multă sănătate Dumneavoastră şi celor apropiaţi, devotament, împliniri pe plan personal şi profesional şi să aveţi parte de căldura recunoştinţei oamenilor pe care îi ajutaţi.

Sursa: www.pl.md

Mesaj de felicitare D-lui Veaceslav Untilă şi D-lui Victor Culicovschi Organizaţia Teritorială PL Ungheni — pelerinaj în România!