Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

PL a organizat Campionatul raionului Străşeni la minifotbal

|versiune pentru tipar||
PL / 21 iunie 2014
Partidul Liberal

Mondialul nu a întrerupt viaţa fotbalistică din Moldova. În week-end, în satul Găleşti s-a desfăşurat Campionatul raionului Străşeni la mini-fotbal între amatori.Turneul a fost organizat de Partidul Liberal. La competiţie au participat 12 echipe din 12 localităţi: Vorniceni, Ţigăneşti, Străşeni, Găleşti, Tătărăşti, Rădeni, Oneşti, Recea, Cojuşna, Lozova, Dolna şi Căpriana.

Campioană a devenit echipa satului Cojuşna, care a învins în finală echipa din Ţigăneşti cu 3–1. Asta după ce în semifinale Cojuşna a bătut Tătărăşti cu 1–0, iar Ţigăneşti — Vorniceni 1–1 (2–0 pen.).

În total au fost 150 de participanţi, care s-au delectat la final cu frigărui din belşug. Campionii au primit şi o cupă de la vicepreşedintele PL Lilian Carp, Preşeditele Organizaţiei Teritoriale PL Străşeni. Iar cel mai bun jucător a fost desemnat Gheorghe Pelin (Cojuşna), care e fost campion al Moldovei la aruncat ciocanul.

Învingătoarea va juca la Campionatul Moldovei la mini-fotbal între echipele de amatori organizat de Partidul Liberal.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Valeriu Munteanu: V.V. Filat se ruşinează cu concetăţenii săi! Conducerea PL la lansarea volumului “7 teme fundamentale pentru România”