Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Clubul Liberal Viena se implică în realizarea schimbării până la capăt

|versiune pentru tipar||
PL / 28 iulie 2014
Partidul Liberal

Duminică, 27 iulie 2014, la iniţiativa Preşedintei Clubului Liberal Viena, Silvia Zotea, a fost organizată o întâlnire deschisă a membrilor Clubului Liberal Viena, unde au avut ocazia să participe şi alţi doritori. La întâlnire au mai fost prezenţi membrii activi ai clubului — Vitalie Bria, Andrei Vioara, Alexandra Pitlic, Iurie Zacon, Elena Vioara, Viorel Bolocan, Vera Carastan ş.a.

Silvia Zotea, Preşedinta Clubului Liberal Viena, a mulţumit celor prezenţi pentru că au dat curs iniţiativei de organizare a evenimentului şi a ţinut să precizeze importanţa unor astfel de întâlniri pentru întreaga comunitate din Viena, precum şi pentru toate comunităţile cetăţenilor noştri aflaţi în afara republicii, ţinând cont de necesitatea creării unei forţe unite întru realizarea schimbării spre bine în republica noastră. “Anume Clubul Liberal are rolul de a fortifica eforturile şi forţa noastră întru realizarea obiectivelor noastre comune. Pentru acest lucru, imperativ este de a menţiona importanţa implicării cetăţenilor aflaţi departe de casă în rezolvarea diverselor probleme cu care se confruntă societatea RM, precum şi a problemelor specifice din diasporă. Fiecare este o voce din mulţime, care în cadrul Clubului Liberal Viena este aşteptat cu drag pentru a-şi exprima liber opiniile şi a acţiona cu mult curaj”, a mai adăugat Silvia Zotea.

Având în vederea necesitatea unei implicări mai active din partea autorităţilor Republicii Moldova în problematica Diasporei şi a unei colaborări continue cu aceasta, Silvia Zotea a menţionat importanţa participării active a Diasporei la alegerile parlamentare din toamna acestui an. Anume acest segment al populaţiei RM, deloc neglijabil, poate avea un cuvânt puternic în favoarea democraţiei şi a cursului european. S-a mai accentuat importanţa mobilizării tuturor în vederea înregistrării fiecărui cetăţean aflat în afara republicii pe site-ul www.alegator.md, numărul celor înregistraţi fiind decisiv la deschiderea secţiilor de votare.

S-au purtat, de asemenea, discuţii deschise despre situaţia actuală din RM, posibilitatea şi necesitatea participării active a fiecăruia dintre noi în viaţa politică a republicii, lucru ce poate determina, în sens pozitiv, realizarea obiectivului european şi poate asigura Libertatea, Dreptatea, Adevărul şi Bunăstarea fiecărui cetăţean în parte.

Cei prezenţi la întâlnire şi-au exprimat bucuria pentru faptul că au posibilitatea de a se întâlni în cadrul Clubului şi realiza lucruri frumoase pentru a aduce schimbarea în bine până la capăt în Republica Moldova

La final, cei prezenţi au primit ultimul număr al buletinului informativ “Liberalul” pentru a se informa despre activitatea şi realizările Partidului Liberal.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

“Gândeşte Liber!” Membrii PL, instruiţi în domeniul comunicării! Ialoveniul continuă să susţină Partidul Liberal!