Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Liberalii din sect. Râşcani — consolidaţi şi interesaţi de problemele locuitorilor din sector

|versiune pentru tipar||
PL / 2 septembrie 2014
Partidul Liberal

La data de 1 septembrie 2014, datorită implicării conducerii Organizaţiei Teritoriale PL Râşcani, au început lucrările de reparaţie la scările blocului de pe str. N. Dimo 9/1.

Locatarii blocului de pe str. N. Dimo 9/1, de mai mulţi ani, s-au confruntat cu problema apei care se aduna în scările blocului pe timpul ploilor. Iurie Dârda, Preşedintele PL sec. Râşcani şi Gutu Oleg, vicepreşedintele PL sec. Rîşcani au identificat această problemă şi au propus Biroului Permanent PL sec. Râşcani să contribuie la soluţionarea acesteia.

În acest sens a avut loc o întâlnire a Dlui Iurie Dârda, Preşedintele OT PL sect. Râşcani şi a Dlui Guţu Oleg, Vicepreşedintele OT PL sec. Râşcani, cu locatarii blocului din str. N. Dimo 9/1. La întâlnire a participat şi secretarul coordonator al Organizaţiei, Nicolae Balaur. Aceştia au discutat cu locatarii depre mersul lucrărilor de reparaţie şi contribuţia Organizaţiei sec. Râşcani a PL în acest proces. Totodată, au fost puse în discuţie şi alte probleme cu care se confruntă locatarii şi au fost propuse metode de soluţionare a acestora.

Preşedintele OT PL sect. Râşcani, Iurie Dârda, a asigurat locatarii că aceste lucrări vor fi finisate în timp restrâns şi de calitate înaltă. Dânsul a mai precizat “locuitorii sectorului Râşcani pot miza pe sprijinul şi implicarea Organizaţiei Teritorială a Partidului Liberal sec. Râşcani”.

Lucrările de reparaţie vor fi monitorizate de conducerea Organizaţiei Teritoriale PL sec. Râşcani până când vor fi finisate.

Serviciul de presă al PL
Sursa: www.pl.md

Mihai Ghimpu, invitatul supriză la sărbătoarea “Limba Noastră cea Română” din Costeşti, Ialoveni Mihai Ghimpu a avut o întrevedere cu E.S. William H. Moser, Ambasadorul SUA în R. Moldova