Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Seară de suflet pentru românii moldoveni din Torino, Italia

|versiune pentru tipar||
PL / 15 septembrie 2014
Partidul Liberal

Duminică, 14 septembrie 2014, cetăţenii Republicii Moldova din Italia au avut deosebitul prilej de a se reîntâlni în cadrul unui eveniment cultural, care a avut loc în oraşul Torino, Italia. Iniţiativa aparţine D-nei Natalia Petica, Preşedinta Asociaţiei “Plai” şi a D-nei Elena Putină, Preşedinta Clubului Liberal Torino, evenimentul a fost consacrat Limbii Române, cu genericul “Pe-un picior de plai”.

Un aport deosebit în desfăşurarea acestui eveniment cultural l-au avut D-nii Iurie Răileanu şi Andrei Paiuş, vicepreşedinţii Clubului Liberal Torino.

La eveniment au participat cetăţeni ai RM din diasporă, membri şi simpatizanţi ai clubului Liberal Torino.

Cei prezenţi la eveniment au discutat cu reprezentaţii consulatului R.Moldova despre problemele diasporei moldoveneşti, despre importanţa participării celor din Diaspora la alegerile de pe 30 noiembrie, anul curent,

Moldovenii din Italia au afirmat că sunt la curent cu situaţia politică din Republica Moldova şi au menţionat că doar susţinerea partidelor democratice, care nu sunt pătate de corupţie, ale căror politicieni nu sunt suspectaţi de acte de hoţie şi delapidări de fonduri din avuţia statului, trebuie să fie susţinuţi.

“Partidul Liberal a demonstrat că este un partid care luptă pentru oameni şi nevoile lor, acest partid trebuie susţinut de către toţi moldovenii care vor ca lucrurile să se schimbe odată şi odată în Republica Moldova. Rolul PL este unul extrem de important în realizarea parcursului European al republicii şi al afirmării democraţiei în toate domeniile vieţii social-politice. Iar aderarea la NATO este un obiectiv susţinut şi promovat doar de PL”, a menţionat Elena Putină, Preşedinta Clubului Liberal Torino.

Spectacolul cultural a fost susţinut de către ansamblu de dansuri populare “Vatra” din Torino, Italia.

Serviciul de presă al PL
Sursa: www.pl.md

Mihai Ghimpu — reales de Cogresul IV în funcţia de Preşedinte al Partidului Liberal Îmbunătăţirea vieţii parentale în RM sau concilierea vieţii personale cu cea profesională