Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

La Mulţi Ani, dragi Profesori!

|versiune pentru tipar||
PL / 5 octombrie 2014
Partidul Liberal

Cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorilor din învăţământ, Mihai Ghimpu, Preşedintele Partidului Liberal transmite următorul mesaj:

Multstimaţi profesori,

Sărbătoarea de astăzi constituie un minunat prilej de a ne exprima recunoştinţa pentru efortul dumneavoastră continuu în realizarea demersului educaţional, pentru energia, responsabilitatea, încrederea şi curajul pe care le investiţi zi de zi în discipolii Dumneavoastră, pentru devotamentul şi spiritul de sacrificiu de care daţi dovadă în nobila Dumneavoastră misiune.

Florile recunoştinţei, ale admiraţiei şi înaltei consideraţii sunt astăzi doar pentru Dumneavoastră, cei care purtaţi povara înţelepciunii, din partea foştilor şi actualilor discipoli. În pofida tuturor greutăţilor, profesorii rămân a fi cei mai rezistenţi şi mai de încredere piloni ai societăţii, deoarece întruchipează cele mai nobile valori — înţelepciunea, devotamentul, adevărul, perseverenţa, curajul şi răbdarea.

Fiecare din noi păstrăm amintirea unui dascăl căruia îi spunem cu toată dragostea şi recunoştinţă “mulţumesc”, pentru lecţiile de demnitate, corectitudine şi responsabilitate.

Pe calea de integrare europeană a Republicii Moldova, contează mult aportul dvs. în educaţia tinerii generaţii şi susţinerea în implimentarea reformelor necesare ce va apropia sistemul educaţional din ţara noastră de standardele occidentale.

Cu ocazia sărbătorii profesionale, Vă adresăm urările noastre de bine şi succes în tot ceea ce faceţi pentru educarea a noi şi noi generaţii de copii. Viitorul tinerei generaţii este în mâinile voastre şi vă mulţumim pentru efortul pe care-l depuneţi. Suntem siguri că, fiind uniţi, vom trece toate obstacolele şi problemele cu care ne confruntăm.

Stimaţi profesori din întreaga republică, fie ca anii ce vor urma să vă aducă realizări profesionale, bucurii şi împliniri, atât Dumneavoastră, cât şi familiilor Dumneavoastră. Fie ca discipolii în care aţi investit atâta suflet şi dăruire de sine, să vă îndreptăţească aşteptările, şi să devină oameni cu carte, aşa cum sunteţi Dumneavoastră.

Vă dorim multă sănătate, prosperare, discipoli inteligenţi, dornici de a parcurge, împreună cu Dumneavoastră, calea formării prin cunoaştere.

Ne amintim cu drag de anii de şcoală, de colegii şi profesorii noştri:

“Pe aripi de gând vă scriu de atâtea ori scrisori

Iubiţii mei şi scumpii mei învăţători”.

La mulţi ani tuturor generaţiilor de profesori!

Cu deosebit respect,

Mihai GHIMPU,
Preşedintele PL

Sursa: www.pl.md

La Hânceşti s-a desfăşurat Concursul Republican de Judo în Memoria lui Gheorghe GHIMPU Mihai Ghimpu s-a întâlnit cu Dl. Pascal Vagogne, noul Ambasador al Franţei în RM