Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Datorită vouă, Dragi femei, Lumea există!

|versiune pentru tipar||
PL / 7 martie 2015
Partidul Liberal
“Femeia este al cincilea anotimp, în care natura se odihneşte, amintindu-şi toate florile primăverii, toate privighetorile verii, toţi strugurii toamnei şi toate ninsorile iernii”
Grigore Vieru

Dragile noastre femei,

Cu ocazia sărbătorii de 8 martie, Ziua Internaţională a Femeii, Vă aducem cele mai calde şi sincere felicitări.

Astăzi şi în fiecare zi Vă suntem recunoscători pentru că ne sunteţi aproape şi ne dăruiţi dragostea Voastră. Cu siguranţa că numai datorită Dumneavoastră această lume are viitor, iar dacă într-o zi soarele şi-ar pierde din strălucire, Voi l-aţi putea înlocui.

Suntem conştienţi că fără Dumneavoastră Frumosul, Binele, Adevărul şi-ar pierde valoarea, pentru că Vouă vi se datorează viaţa pe pământ şi continuitatea, fără de care n-ar fi existat omenirea.

Vă dorim să fiţi mereu fericite, frumoase, sănătoase şi să dăruiţi iubire, pentru că fără iubirea DVS nimic nu ar mai avea sens. Vă mulţumim pentru fiecare zâmbet pe care ni-l oferiţi şi ne faceţi, astfel, viaţa mai frumoasă! Vă mulţumim pentru susţinere şi pentru puterea de a trece prin toate greutăţile vieţii cu fruntea sus şi cu zâmbetul pe buze.

Să aveţi o primăvară plină de soare! O viaţă mai bună, plină de dragoste şi armonie!

Cu preţuire,

Mihai Ghimpu, Preşedintele PL

Sursa: www.pl.md

Fracţiunea Partidului Liberal a înregistrat în Parlamentul RM proiectul de lege privind adoptarea unui nou Cod al Audiovizualului Fracţiunea Partidului Liberal propune un proiect de Lege pentru îmbunătăţirea situaţiei pe piaţa farmaceutică din Republica Moldova