Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Diaspora descoperă PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 11 februarie 2008
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Astăzi, 11 februarie, la sediul Partidului Liberal Democrat din Moldova, a parvenit din diasporă prima cerere de aderare la Partidului Liberal Democrat din Moldova. Astfel, semnatara, jurist de profesie, aflată temporar în Geneva, Elveţia a devenit membru al partidului, obligîndu-se să respecte prevederile Statutului şi Programului Partidului Liberal Democrat din Moldova. Modelul de cerere l-a extras de pe pagina web a Partidului Liberal Democrat din Moldova.

Salutăm primul membru din diasporă al Partidului Liberal Democrat din Moldova şi suntem convinşi ca acest exemplu va fi unul de bun augur şi pentru sutele de mii de cetăţeni ai Republicii Moldova, care au fugit de “raiul comunist”. Numai împreună, cu eforturi comune vom putea făuri o ţară prosperă, în care independenţa justiţiei, inviolabilitatea proprietăţii şi securitatea afacerilor, libertatea mass media, drepturile omului şi respectul pentru cetăţean vor fi asigurate.

Sursa: www.pldm.md

Comunicat de presă cu privire la lansarea Apelului partidelor democratice către preşedintele Vladimir Voronin pentru asigurarea transparenţei în procesul de negocieri privind problema transnistreană Comunicat de presă cu privire la tentativa de răfuiala politică a regimului comunist cu directorul publicaţiei “Timpul de dimineaţă”, Constantin Tănase