Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Comunicat de presă cu privire la tentativa de răfuială politică a regimului comunist cu postul de radio “Vocea Basarabiei”

|versiune pentru tipar||
PLDM / 27 februarie 2008
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Partidul Liberal Democrat din Moldova constată cu îngrijorare că regimul comunist de la Chişinău continuă răfuiala cu oponenţii săi. Atacul frontal din partea puterii asupra postului de radio “Vocea Basarabiei” reprezintă realizarea practică a directivelor date de Vladimir Voronin Serviciului de Informaţii şi Securitate şi se înscrie în scenariul comuniştilor de distrugere a presei independente şi a opoziţiei, în general.

Partidul Liberal Democrat din Moldova cere Procuraturii Generale, Centrului de Combatere a Crimelor Economice şi Corupţiei, Serviciului de Informaţii şi Securitate să nu execute comenzi politice ilegale şi să se ghideze în activitatea lor, exclusiv, de buchia şi spiritul legislaţiei în vigoare.

Partidul Liberal Democrat din Moldova se solidarizează totalmente cu postul de radio “Vocea Basarabiei” şi cheamă partidele democratice, societatea civilă, toţi cetăţenii de bună credinţă să acţioneze în acelaşi mod. Presa liberă este una dintre cele mai valoroase realizări ale democraţiei şi este de datoria forţelor democratice să o apere.

Serviciul de presă al PLDM
Sursa: www.pldm.md

Adunarea cetăţenilor a constituit Grupul de initiativa pentru desfăşurarea referendumului republican de modificare a Constituţiei Republicii Moldova Declaraţia Partidului Liberal Democrat din Moldova cu privire la atacurile PPCD