Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Declaraţia cu privire la acuzaţiile unor deputaţi aduse reprezentanţilor organizaţiilor teritoriale PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 5 martie 2008
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Partidul Liberal Democrat din Moldova a luat act cu indignare de declaraţiile denigratoare, rostite de la tribuna Parlamentului, în adresa unor reprezentanţi ai organizaţiilor teritoriale, dar şi a partidului în întregime, de către deputaţii Dumitru Diacov, Iurie Roşca, Ştefan Secăreanu. Învinuirile sunt extrem de grave şi nu pot trece fără urmări juridice pentru autorii acestor insinuări, chiar dacă ei se acoperă cu imunitatea parlamentară. Este vorba de onoarea şi demnitatea oamenilor, de bunul nume al lor şi al membrilor familiilor acestora, calomniate prin vociferările unor politicieni iresponsabili şi disperaţi.

Dezamăgirea cetăţenilor în lideri politici de genul Roşca-Diacov este enormă. De aici şi exodul masiv al membrilor din aceste formaţiuni politice. Numai într-o minte bolnavă, împovărată de propria experienţă perfidă, pot să apară halucinaţii despre cumpărarea masivă a oamenilor. Aceste învinuiri nu sunt altceva decît convulsiile politice ale unor partide care au pierdut deplin şi ireversibil sprijinul popular şi încearcă să pună pe umerii altora propriile eşecuri. Faptul că luările de cuvînt ale lui D. Diacov şi Iu. Roşca au fost mediatizate pe larg în presa aservită comuniştilor denotă clar înverşunarea triumviratului puterii de a discredita opoziţia democratică.

Partidul Liberal Democrat din Moldova declară că va utiliza toate mijloacele legale pentru a contracara această campanie murdară şi nu va permite triumviratului răului Voronin-Roşca-Diacov să execute civic miile de cetăţeni activi, decişi să se implice în aducerea Republicii Moldova pe făgaşul normalităţii.

Serviciul de presă PLDM
Sursa: www.pldm.md

Declaraţia Partidului Liberal Democrat din Moldova cu privire la atacurile PPCD Declaraţie cu privire la lipsa de transparenţă în procesul de negocieri pentru reglementarea transnistreană