Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Şedinţa Consiliului Politic Naţional al PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 15 aprilie 2008
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 12 aprilie 2008, la Chişinău a avut loc şedinţa Consiliului Politic Naţional al Partidului Liberal Democrat din Moldova. Consiliul a luat în dezbatere probleme organizatorice privind sigla partidului, desfăşurarea campaniei de colectare a semnăturilor pentru iniţierea Referendumului republican de modificare a Constituţiei. De asemenea, a fost analizată situaţia creată în urma ilegalităţilor comise în adresa partidului de către puterea comunistă şi acoliţii lor din PPCD.

Preşedintele PLDM, Vlad Filat, a prezentat o informaţie amplă la acest subiect, menţionînd că acţiunile Procuraturii, SIS-ului şi CCCEC sunt ilegale şi cad sub incidenţa Codului Penal. Consiliul Politic Naţional a adoptat Declaraţia politică cu privire la ilegalităţile comise în adresa PLDM de către coaliţia de guvernămînt PCRM-PPCD, prin care a atenţionat opinia publică din ţară şi de peste hotare despre caracterul ilegal al acţiunilor întreprinse de către structurile de forţă.

Consiliul Naţional Politic a adoptat imaginea stilizată a stejarului ca siglă a Partidului Liberal Democrat din Moldova.

Sursa: www.pldm.md

Declaraţie politică cu privire la ilegalităţile comise în adresa PLDM de către coaliţia de guvernămînt PCRM-PPCD Comunicat de presă cu privire la continuarea campaniei de teroare politică împotriva PLDM