Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Declaraţia Partidului Liberal Democrat din Moldova cu privire la situaţia creată în urma inundaţiilor

|versiune pentru tipar||
PLDM / 28 iulie 2008
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Partidul Liberal Democrat din Moldova este îngrijorat de situaţia creată de calamităţile naturale şi este solidar cu oamenii, care au avut de suferit în urma inundaţiilor.

Partidul Liberal Democrat cere autorităţilor publice centrale şi locale să dea dovadă de mai multă responsabilitate în gestionarea situaţiei şi să pună în prim plan interesele şi nevoile sinistraţilor, fără a recurge la acumularea de capital politic pe seama acestora. Pentru asigurarea promptitudinii şi eficienţei în acţiunile de prevenire şi înlăturare a consecinţelor inundaţiilor, cerem Comisiei pentru Situaţii Excepţionale să funcţioneze în regim non-stop şi să asigure informarea operativă şi obiectivă a populaţiei despre evoluţiile din zonele calamitate.

Partidul Liberal Democrat din Moldova cere convocarea de urgenţă a unei şedinţe extraordinare a Parlamentului pentru rectificarea Legii Bugetului, în scopul alocării mijloacelor necesare pentru ajutorarea sinistraţilor şi înlăturarea consecinţelor inundaţiilor.

Biroul Permanent Central al PLDM
Comunicat de presă cu privire la sesizarea Curţii Constituţionale de către liderul PLDM Comunicat de presă cu privire la acţiunile de ajutorare a sinistraţilor, întreprinse de PLDM