Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Comunicat de presă cu privire la acţiunile de ajutorare a sinistraţilor, întreprinse de PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 31 iulie 2008
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, deputatul Vlad Filat, a întreprins pe data de 30 iulie o vizită de documentare în zonele afectate de inundaţii. Preşedintele PLDM a vizitat satele Criva şi Drepcăuţi din raionul Briceni, barajul Costeşti — Stînca, oraşul Soroca, satele Ustia şi Coşerniţa din raionul Criuleni şi zona inundată de la Vadu-lui-Vodă.

Ţinînd cont de situaţia deosebit de gravă, atestată la Criva, liberal-democraţii au donat echipament în valoare de 12 mii de lei. În seara aceleiaşi zile, reprezentanţii PLDM au repartizat sinistraţilor un lot important de ajutoare umanitare în valoare de 30 de mii de lei, constînd din alimente şi apă potabilă.

De notat că, acestea au fost primele ajutoare, care au ajuns la sinistraţii din localitatea Criva, de la începutul inundaţiilor.

Partidul Liberal Democrat va continua să acorde ajutorul necesar oamenilor din regiunile calamitate.

Serviciul de presă al PLDM
Declaraţia Partidului Liberal Democrat din Moldova cu privire la situaţia creată în urma inundaţiilor Declaraţia Partidului Liberal Democrat din Moldova cu privire la modul de gestionare de către guvern a situaţiei în zonele calamitate