Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Comunicat de presă al PLDM cu privire la noul lot de ajutoare pentru sinistraţi

|versiune pentru tipar||
PLDM / 3 august 2008
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Partidul Liberal Democrat din Moldova continuă să acorde ajutor cetăţenilor, care au avut de suferit de pe urma inundaţiilor. Un nou lot de ajutoare, în valoare de 35 de mii de lei, constînd din produse alimentare nealterabile şi apă potabilă, a ajuns în seara zilei de 1 august la sinistraţii din satul Drepcăuţi, raionul Briceni, grav afectat de calamităţile naturale.

Familiilor sinistrate din Drepcăuţi le-au fost distribuite 720 de butelii cu apă minerală, 500 kg de cartofi, 240 kg de paste făinoase, 120 litri de ulei, cîte 120 kg de hrişcă, zahăr şi covrigi, 60 kg de biscuiţi, 600 cutii de conserve şi 120 de cutii de ceai.

Începînd cu ziua de sîmbătă, 2 august, doua echipe mobile ale tinerilor liberal democraţi, dotate cu echipament specializat, vor evacua apa din beciurile şi subsolurile gospodăriilor sinistrate din satele Criva şi Drepcăuţi.

Anterior, PLDM a donat sinistraţilor din localitatea Criva, acelaşi raion, echipament şi produse, în valoare de 32 mii de lei.

Actualmente, reprezentanţii liberal democraţilor întreprind deplasări de documentare şi în alte localităţi calamitate, pentru a evalua starea de lucruri în eventualitatea acordării de ajutoare. În paralel, PLDM a iniţiat campania de colectare a fondurilor şi ajutoarelor pentru sinistraţi, adresînd un apel în acest sens membrilor şi simpatizanţilor partidului, dar şi tuturor oamenilor de bună credinţă.

Partidul Liberal Democrat din Moldova şi-a declarat solidaritatea cu cetăţenii, care au suferit de pe urma calamităţilor naturale, şi va continua să le fie alături prin acţiuni concrete.

Serviciul de presă al PLDM
Declaraţia Partidului Liberal Democrat cu privire la situaţia din învăţămînt Comunicat de presă cu privire la implicarea continuă a PLDM în ajutorarea sinistraţilor