Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Comunicat de presă cu privire la implicarea continuă a PLDM în ajutorarea sinistraţilor

|versiune pentru tipar||
PLDM / 4 august 2008
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Partidul Liberal Democrat din Moldova continuă să fie alături de sinistraţi. Începînd cu ziua de sîmbătă, două echipe mobile ale tinerilor liberal democraţi, dotate cu echipament specializat, evacuează apa din fîntînile, beciurile şi casele gospodăriilor inundate din satele Criva şi Drepcăuţi, raionul Briceni.

La 3 august, reprezentanţii PLDM, în frunte cu vicepreşedintele partidului, Valeriu Streleţ, s-au deplasat în raionul Rezina, unde mai multe sate au fost parţial inundate. Sinistraţilor din satele Solonceni, Tarasova, Saharna Veche, Buciuşca şi Lalova le-au fost acordate ajutoare financiare, în sumă de 9 mii 500 lei.

Astăzi, 4 august, preşedintele PLDM, Vlad Filat, s-a aflat în satele Tudora, Crocmaz, Cioburciu, Talmaza, Răscăieţi şi Purcari, din raionul Ştefan Vodă. Aici, mai bine de 40 de case au fost inundate, alte circa 600 aflîndu-se în zona de risc. Deosebit de gravă este situaţia la Tudora şi Răscăieţi, unde liberal-democraţii au distribuit sinistraţilor saci, motorină şi apă potabilă, în valoare de 27 de mii de lei.

Anterior, PLDM a a trimis două loturi cu ajutoare la Criva şi Drepcăuţi. Pînă în prezent, Partidul Liberal Democrat din Moldova a acordat asistenţă umanitară cetăţenilor afectaţi de calamităţi în valoare de peste 120 de mii de lei.

Procesul de implicare a PLDM în ajutorarea sinistraţilor continuă.

Serviciul de presă al PLDM
Comunicat de presă al PLDM cu privire la noul lot de ajutoare pentru sinistraţi Comunicat de presă cu privire la sprijinul continuu acordat de PLDM populaţiei sinistrate