Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Comunicat de presă cu privire la sprijinul continuu acordat de PLDM populaţiei sinistrate

|versiune pentru tipar||
PLDM / 5 august 2008
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Partidul Liberal Democrat din Moldova continuă acţiunile de sprijinire a cetăţenilor sinistraţi de inundaţii. La 5 august, Preşedintele PLDM, Vlad Filat, s-a aflat la Varniţa, localitate în care 3 case au fost inundate, alte cîteva zeci de gospodării fiind afectate de calamitate. Sub ape se află şi zeci de hectare de terenuri agricole.

În noaptea de 4 spre 5 august, reprezentanţi ai PLDM au repartizat sinistraţilor din satul Olăneşti, raionul Ştefan Vodă, 2 mii de saci pentru înălţarea digurilor de protecţie. De asemenea, un nou lot de ajutoare, constînd din produse alimentare neperisabile, apă potabilă şi cizme de cauciuc, în valoare de 20 de mii de lei, a fost distribuit persoanelor calamitate din localitatea Purcari, grav lovită de stihia naturii. La Criva şi Drepcăuţi echipele mobile ale tinerilor liberal democraţi continuă lucrările de pompare şi evacuare a apei din beciuri şi fîntîni.

Pînă în prezent, ajutorul acordat sinistraţilor de către Partidul Liberal Democrat din Moldova se ridică la 140 mii de lei.

Liberal democraţii vor fi şi în continuare alături de oamenii, care au avut de suferit în urma calamităţilor naturale, acordîndu-le sprijin material şi moral.

Sursa: www.pldm.md

Comunicat de presă cu privire la implicarea continuă a PLDM în ajutorarea sinistraţilor Declaraţia PLDM cu privire la gestionarea situaţiei de criză provocate de inundaţi