Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Comunicat de presă al PLDM cu privire la continuarea acţiunilor PLDM de ajutorare a populaţiei sinistrate

|versiune pentru tipar||
PLDM / 8 august 2008
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Partidul Liberal Democrat din Moldova continuă să acorde ajutor cetăţenilor, care au avut de suferit în urma inundaţiilor.

La 8 august, Preşedintele PLDM, Vlad Filat, şi Secretarul general al partidului, Victor Roşca s-au aflat în satul Văratic, raionul Rîşcani. Aici au fost afectate de calamităţi 39 de persoane, 15 case au fost inundate, dintre care 6 — distruse. Inundaţiile au provocat şi alte importante pagube.

Liberal democraţii au acordat sinistraţilor din localitate ajutor în sumă de 20 de mii de lei.

Pînă în prezent, asistenţa umanitara acordată persoanelor calamitate de către Partidul Liberal Democrat din Moldova se ridică la 167 mii de lei.

Partidul Liberal Democrat din Moldova va rămîne şi în continuare alături de oamenii, care au avut de suferit în urma inundaţiilor, acordîndu-le sprijin material şi moral. Săptămîna viitoare, la iniţiativa PLDM, în localtăţile calamitate se vor deplasa grupuri de specialişti psihologi, care vor consilia populaţia sinistrată.

Serviciul de presă al PLDM
Declaraţia PLDM cu privire la gestionarea situaţiei de criză provocate de inundaţi Declaraţia PLDM cu privire la politica tarifară în sectorul energetic