Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Comunicat de presă al PLDM privind seminarul pentru preşedinţii OT ale PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 18 august 2008
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În perioada 15–17 august 2008, Partidul Liberal Democrat din Moldova, în parteneriat cu Institutul Republican Internaţional (IRI) au organizat seminarul “Dezvoltarea abilităţilor de lider şi de comunicare în domeniul politic”. La seminar au participat 35 de preşedinţi şi vicepreşedinţi ai organizaţiilor teritoriale ale PLDM.

Seminarul a avut scopul să consolideze capacităţile de comunicare ale liderilor PLDM.

La cursul de instruire au luat parte prim-vicepreşedintele PLDM, Mihai Godea şi vicepreşedintele partidului Liliana Palihovici, unul din organizatorii acţiunii. Beneficiarii seminarului au discutat despre necesitatea dezvoltării în continuare a capacităţilor echipelor teritoriale ale PLDM, pentru a spori eficienta activităţii lor, despre necesitatea stabilirii unui dialog permanent între liderii din teritorii şi conducerea centrală a PLDM. Participanţii la seminar au făcut un schimb de opinii privind experienţa acumulată în procesul de activitate la nivel local şi au relatat despre realizările, dar şi dificultăţile cu care se confruntă.

La finele seminarului, preşedinţii şi vicepreşedinţii organizaţiilor teritoriale ale PLDM au intrat în posesia unor certificate de participare oferite de IRI.

Serviciul de presă al PLDM
Comunicat de presă al PLDM privind salubrizarea de către tinerii liberal democraţi a falezei Nistrului în zona oraşului Soroca PLDM organizează acţiuni de susţinere psihologică a sinistraţilor