Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

PLDM continuă acţiunile de ajutorare a sinistraţilor

|versiune pentru tipar||
PLDM / 19 august 2008
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Partidul Liberal Democrat din Moldova continuă acţiunile de ajutorare a persoanelor afectate de inundaţiile din vara curentă. La 18 august, un nou lot de asistenţă umanitară a fost distribuit locuitorilor satelor Drepcăuţi şi Criva, raionul Briceni.

De această dată, sinistraţii din cele două localităţi au primit 15 tone de grîu, colete cu ajutoare donate de membrii şi simpatizanţii partidului.

Grîul a fost colectat de către membrii PLDM din raionul Rezina, ca urmare a apelului de solidarizare cu sinistraţii şi ajutorare a lor, lansat de preşedintele partidului, Vlad Filat, la sfîrşitul lunii trecute.

La acţiunea cu caracter umanitar au fost prezenţi Preşedintele PLDM, Vlad Filat, Secretarul general, Victor Roşca, şi preşedintele organizaţiei teritoriale Rezina,Nicolae Olaru,

Preşedintele PLDM, Vlad Filat a declarat că liberal democraţii vor ramîne şi în continuare alături de cetăţenii greu încercaţi de stihia apelor şi vor contribui prin acţiuni concrete la readucerea vieţii lor în albia normalităţii.

Serviciul de presă al PLDM
Comunicat de presă al PLDM cu privire la conferinţele organizaţiilor teritoriale ale PLDM PLDM sprijină în continuare sinistraţii