Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

PLDM sprijină în continuare sinistraţii

|versiune pentru tipar||
PLDM / 20 august 2008
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Partidul Liberal Democrat din Moldova continuă campania de ajutorare a persoanelor afectate de inundaţii. La 19 august, un nou lot de asistenţă umanitară a ajuns la sinistraţii din orăşelul Lipcani şi satul Şirăuţi, raionul Briceni.

Persoanele care au avut de suferit de pe urma calamităţii au primit 6 tone de grîu, sprijin financiar în sumă de 49 mii de lei şi colete cu ajutoare.

Grîul, repartizat în mod echitabil de către un consiliu special creat din rîndul sinistraţilor, a fost colectat de către membrii organizaţiei teritoriale Teleneşti a PLDM, iar sursele financiare au fost donate de către membrii şi simpatizanţii partidului, care au răspuns astfel apelului de solidarizare cu persoanele calamitate, lansat de preşedintele partidului, Vlad Filat.

De notat că, ieri, preşedintele PLDM, deputatul în Parlament, Vlad Filat, a înaintat un proiect de lege, care prevede acordarea de facilităţi fiscale persoanelor fizice şi juridice, ale căror bunuri imobile au fost afectate de inundaţii.

Serviciul de presă al PLDM
PLDM continuă acţiunile de ajutorare a sinistraţilor Comunicat de presă al PLDM cu privire la iniţiativa legislativă a deputatului Vlad Filat de a acorda facilităţi fiscale sinistraţilor