Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Tineretul Liberal Democrat din Moldova cere “Verde pentru Europa”

|versiune pentru tipar||
PLDM / 25 august 2008
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 22 august, Organizaţia de tineret a Partidului Liberal Democrat din Moldova a desfăşurat în faţa sediului Preşedinţiei o nouă acţiune flash mob în sprijinul semnării Convenţiei privind micul trafic la frontieră. Acţiunea a purtat genericul “Verde pentru Europa”.

Tinerii au protestat ţinînd în mîini pancarte verzi pe care erau inscripţionate semnul întrebarii si mesajele “Da Convenţiei”, “Da circulaţiei libere la frontieră” şi “Poporul nu va ceda! Lupta va continua!”.

Prin această acţiune, tinerii liberal democraţi şi-au propus să readucă în atenţia autorităţilor publice centrale necesitatea semnării urgente a Convenţiei, care ar oferi unui milion şi jumătate de cetăţeni ai Republicii Moldova posibilitatea de a circula liber în zona de frontieră a Uniunii Europene.

Flash mob-ul “Verde pentru Europa” face parte din şirul de acţiuni organizate de Partidul Liberal Democrat din Moldova în scopul urgentării semnării Convenţiei privind micul trafic la frontieră. Aceste acţiuni vor continua pînă cînd guvernarea comunistă va respecta voinţa cetăţenilor şi va semna Convenţia.

Serviciul de presă al PLDM
Declaraţia PLDM cu privire la situaţia critică de pe piaţa financiară internă Declaraţie a PLDM cu privire la deciziile Consiliului Federaţiei şi a Dumei de Stat a Federaţiei Ruse referitoare la recunoaşterea independenţei Abhaziei şi a Osetiei de Sud