Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

PLDM sprijină candidatura lui Tudor Panţîru la alegerile pentru Parlamentul României

|versiune pentru tipar||
PLDM / 11 septembrie 2008
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe 30 noiembrie curent vor avea loc alegerile în Parlamentul României. În premieră noua legislaţie electorală română prevede posibilitatea alegerii unui reprezentant din partea Republicii Moldova în Legislativul de la Bucureşti. Partidele politice din România au început desemnarea candidaturilor pentru colegiul Europa de Est şi Asia, care include şi Republica Moldova.

Partidul Liberal Democrat din Moldova sprijină în acest scrutin candidatura lui Tudor Panţîru, personalitate notorie, care a avut o contribuţie importantă în procesul de creare a statului independent Republica Moldova, a fost primul ambasador la Organizaţia Naţiunilor Unite şi a deţinut funcţii importante în sistemul judecătoresc european.

Tudor Panţîru are o pregătire profesională remarcabilă şi o atitudine civică verificată în cele mai complicate momente ale istoriei noastre moderne. PLDM îşi exprimă convingerea că Tudor Panţîru va apăra în cel mai eficient mod opţiunile şi interesele cetăţenilor noştri în Parlamentul României şi va contribui la accelerarea procesului de integrare europeană autentică a Republicii Moldova.

Partidul Liberal Democrat din Moldova cheamă toţi oamenii de bună credinţă să sprijine candidatura lui Tudor Panţîru, personalitate recunoscută la scară europeană, politician capabil să ne reprezinte profesionist şi cu demnitate în forul Legislativ al României.

Declaraţie a PLDM privind situaţia critică din agricultură Comunicat de presă al PLDM cu privire la constituirea Asociaţiei Pedagogilor Liberal Democraţi