Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Ştefan Vodă a fost constituită Organizaţia de Tineret a PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 8 decembrie 2008
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 6 decembrie, la Ştefan Vodă şi-a desfăşurat lucrările Conferinţa de constituire a Organizaţiei de Tineret a Partidului Liberal Democrat din Moldova. La conferinţă au participat 31 de delegaţi din localităţile raionului.

În deschiderea conferinţei, preşedintele Organizaţiei Teritoriale Ştefan Vodă a PLDM, Vasile Plămădeală, a făcut o trecere în revistă a ultimelor acţiuni ale partidului şi a activităţilor în care au fost implicaţi tinerii din raion.

Din partea Organizaţiei Naţionale de Tineret au fost prezenţi Nighina Azizov, Lilian Marin şi Iurie Chiorescu, care au vorbit despre rolul şi locul tinerilor în viaţa social-politică a ţării, despre necesitatea implicării generaţiei tinere în activitatea politică şi despre Regulamentul TLDM.

În cadrul Conferinţei s-au pus în discuţie subiecte cum ar fi: nivelul înalt al şomajului în rîndul tinerilor, plecarea lor peste hotare în căutarea unui loc de muncă, necesitatea integrării armonioase a generaţiei tinere în viaţa societăţii, capacitatea tinerilor de a influenţa sistemul politic la nivel local şi la nivel naţional.

În calitate de preşedinte al Organizaţiei de Tineret a fost ales, în unanimitate, Adrian Andrei. Noul preşedinte a vorbit despre importanţa colaborării strînse şi eficiente dintre structurile de tineret ale PLDM pentru consolidarea unei echipe funcţionale şi puternice. Secretar al Organizaţiei de Tineret a fost aleasă Tudoriţa Cojocaru.

La conferinţă au mai participat Vitalie Rusanovschi, secretar al Organizaţiei Teritoriale Ştefan Vodă a PLDM şi alţi reprezentanţi ai structurii teritoriale.

Serviciul de presă al PLDM
PLDM condamnă încercările lui Iurie Roşca de a intimida jurnaliştii Alocutiunea Preşedintelui PLDM, Vlad Filat, la un an de la constituirea partidului