Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Campania “De la uşă la uşă” a ajuns la Leova

|versiune pentru tipar||
PLDM / 9 decembrie 2008
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Tineretul Liberal Democrat a făcut o obişnuinţă din training-urile desfăşurate în teritoriu. În acest weekend, campania “De la uşă la uşă” a ajuns la Leova. Training-ul a început cu o sesiune de instruire, în timpul acesteia tinerii au fost informaţi despre scopul campaniei. Potrivit lui Alexandru Bujoreanu, preşedintele TLDM Leova, “acţiunea de la uşă la uşă poartă în sine un caracter pozitiv, oferind tinerilor posibilitatea de a se implica în viaţa publică.”

Tinerii liberal democraţi s-au împărţit în grupuri şi au mers de la casă la casă, solicitînd opinia leovenilor despre viitoarele alegeri parlamentare, precum şi problemele cu care se confuntă. O parte din tineri s-au deplasat în satele din raion. Acţiunea a fost însoţită şi de incidente. În Sărata Nouă, poliţistul din localitate a reţinut-o pe Nighina Azizov, vicepreşedinte al TLDM, pe motiv că ar fi făcut agitaţie electorală.

Acţiunea “De la uşă la uşă” se bucură de popularitate în rîndul tinerilor liberal democraţi.

Irina Ermalaeva, membru PLDM: “Chiar dacă sunt membru al PLDM, am participat pentru prima oară la o activitate de acest gen. Consider că este o practică necesară pentru Moldova, mai ales în cazul în care partidele de opoziţie nu au acces televiziunea publică.”

Andrei Cairac, membru PLDM: “Am participat la această acţiune pentru a înţelege mai bine ce îi preocupă pe oameni, care sunt problemele lor şi ce aşteaptă de la viitoarele alegeri. Am rămas cu impresii plăcute, deoarece oamenii sunt deschişi către discuţii şi vor schimbarea în normalitate a Republicii Moldova.”

Serviciul de presă al PLDM
Comunicat de presă al PLDM privind lansarea acţiunii PLDM “Dosarul guvernării comuniste” Declaraţia PLDM privind respectarea drepturilor omului